Til bryllupet
Her er en oversikt over noe av det vi kan anbefale som meny til den beste dagen i deres liv! Det er også lov til å sette sammen en meny selv. Ta kontakt for å få et pristilbud.
Timianstekt elg
(Allergener: 4,7,8,12)
- Spekeskinke, sesongens dampede grønne asparges, parmesanost og urtekrem.
- Timianstekt elg, appelsinkokt gulrot, sellerirotpure, ripsgele, kremet sopp og lun nypotetsalt med urtevinaigrette.
- Jordbærpannacotta.
Helgrillet entrecote av storfe
(Allergener: 1,2,3*,4,8,12)
- Røkelaks og avocadekrem på toast.
- Helgrillet entrecote av storfre, maisstuing, frisk grønn salat med ristede pinjekjerner og sitrus- og løkvinaigrette, timiansmør og ovnsstekte potetbåter.
- Hjemmelaget karamellpudding og pisket krem.
Timianstekt ytrefilet av svin
(Allergener: 3*,4,7,8,10,12)
- Scampisalat med vårløk, mynte og basilikum og toast.
- Timianstekt ytrefilet av svin, frisk bladsalat, gulrotpure, timiansaus og urtestekte båtpoteter.
- Anis- og kanelmarinerte frukter og likørkrem.
Urte- og hvitløksmarinert lammstek
(Allergener: 1,3*,4,7,8,12)
- Årets smørdampede grønne asparges, spekeskinke, parmesankjeks og gressløkrømme.
- Urte- og hvitløksmarinert lammestek, paprika- og bønneragu, myntegele, rosmarinsaus og kokte poteter.
- Vaniljeis og friske jordbær.
Timianstekt elg
(Allergener: 3*,4,7,8,9,12)
- Cantaloupemelon, spekeskinke, gressløkkrem og toast.
- Timianstekt elg, rotselleripure, appelsinkokt gulrot, rognebærgele, timiansaus og urtestekte båtpoteter.
- Multepannacotta.
Urtestekt kalvefilet, 5-retters
(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,10,12)
- Chili- og hvitløksmarinerte scampi og toast.
- Kremet fiskesuppe.
- Champagnesorbet og friske jordbær.
- Urtestekt kalvefilet, smørdampet asparges, stekt sjampinjong, appelsinkokt gulrot, fløtesaus og ovnsstekte båtpoteter.
- Pasjonsfruktpannacotta og friske bringebær.
Pepperstekt kalveentrecote
(Allergener: 3*,4,7,8,10,12)
- Hvitløk- og chilimarinerte scampi, frisk salat, dijon- og urtevinaigrette og toast.
- Pepperstekt kalveentrecote, smørfrest sopp, glasert småløk, gulrotpure, rødvinsaus og rosmarin- og baconstekte roswaldpoteter.
- Vaniljepannacotta og limemarinerte friske bær.
Pepperstekt indrefilet av storfe
(Allergener: 1,3*,4,7,8,12)
- Spekeskinke, mango- og melonsymfoni, grønn salat med pinjekjerner og sitrus, hvitløk og basilikumvin-aigrette.
- Pepperstekt indrefilet av storfe, smørkokt brokkoli, dampede babygulrøtter, timianstekt sjampinjong, mild peppersaus og fløtegratinerte poteter.
- Creme Brulle og friske jordbær.
Pepperstekt svinenakke
(Allergener: 1,3*,4,7,8,10,12)
- Skagentoast.
- Pepperstekt svinenakke, maisstuing, coleslaw, mild peppersaus og lun nypotetsalat.
- Ostekake og jordbærsaus.
Urtestekt hjort
(Allergener: 3*,4,7,8,12)
- Urtegravet elgfilet, rognebærgele, tyttebærkrem og toast.
- Urtestekt hjort, smørfrest sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, viltsaus og kokte poteter.
- Tilslørte bondepiker.
Pepperstekt indrefilet av storfe
(Allergener: 1,3*,4,7,8,10,12)
- Urtemarinerte reker, grønn salat, gressløkrømme og toast.
- Pepperstekt indrefilet av storfe, smørdampet brokkoli, appelsinkokt gulrot, timianstekt sjampinjong, mild peppersaus og gratinerte poteter.
- Marinerte jordbær og kanelmousse.
Hvitløk- og rosmarinstekt lam
(Allergener: 3*,4,7,8,10,12)
- Sitrus- og koriandermarinerte reker, frisk salat, gressløkrømme og toast.
- Hvitløk- og rosmarinstekt lam, paprika og bønneragu, timianstekt sjampinjong, rosmarinsaus og ovnsstekte båtpoteter.
- Anis- og kanelmarinerte tropiske frukter og likørkrem.