Historien

Firmaet ble etablert av Ola Holsæther i 1995. I 2003 overtok kokkene Tom-Ole Johannesen og Gro Anita Ullern Christoffersen driften. I 2008 kjøpte Uno Ellingsen seg inn i firmaet og overtok andelene til Gro Anita.

Holsæther leverer mat til store og små selskaper og arrangementer og da hovedsakelig i Glåmdalsregionen. Våre kunder er alt fra privatpersoner som ønsker å ha et lite selskap for sine nære venner til store fotballturneringer.

Vi tilbyr mat enten fra menyene eller ut ifra kundens egne ønsker. Maten blir lagd på eget kjøkken og leverer den hos kunden. Hvis ønskelig kommer vi hjem til kunden for å legge opp maten.

Vi har også stor grill og tar gjerne på oss grilloppdrag i sommerhalvåret.

Til selskap og arrangementer kan vi leie ut kokker og servitører. Kokkene har erfaring fra restauranter og hoteller, og har lang fartstid i bransjen.