Brødmat og lunsjmeny

Klassisk og enkelt, mat til møtet eller kurset. Unn deg selv en bedre lunsj. 

Minimum 10 kuverter

Snitter (3+1)

(Allergener: 1,2,3*,4,10)

  • Røkt laks og eggerøre
  • Reker og majones
  • Roastbeef og remulade
  • Varmt karbonadesmørbrød

Kalde snitter

(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,10)

  • Røkt laks og eggerøre
  • Reker og majones
  • Roastbiff og remulade
  • Røkt bogskinke med Waldorfsalat
  • Brie/ Camembert med frukt

Lunsjtallerken

(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,9,10,12)

  • Røkt laks, eggerøre, kokt egg og reker, rostbeef og potetsalat,
  • Blandet frisk salat, røkt skinke, ost, brød og smør.

Baguetter

(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,9,10,12)

  • Assortert pålegg

Smørbrød

(Allergener: 1,2,3*,4,10)

  • Reker og majones
  • Røkt laks m/eggerøre, eller
  • Karbonade og løk

Rundstykker

(Allergener: 1,2,3*,4,9,10)

  • Ost eller skinke,
  • Roastbiff, reker eller laks

Spekemattallerken

(Allergener: 1,3*,4,7,8,12)

  • Spekeskinke, fenalår, salami, morrpølse, potetsalat, eggerøre,
  • Loff, flatbrød og smør.

Vi leverer også…

Roastbeeftallerken

(Allergener: 1,2,3*,4,7,8,9,10)

Allergener angis med tall som henvises til egen allergenliste, som du ser under.

  1. Egg
  2. Fisk
  3. Gluten
  4. Melk
  5. Nøtter
  6. Peanøtter
  7. Selleri
  8. Sennep
  9. Sesamfrø
  10. Skalldyr
  11. Soya
  12. Svoveldioksyd / sulfitter
  13. Bløtdyr
  14. Lupiner

 

*Våre retter kan inneholde spor av melk, soya, hasselnøtter, valnøtter, pistasjenøtter, mandler, pinjekjerner, sesamfrø og bløtdyr. 

* Hvetemel, rug, havre, bygg, durumhvete,
** Cashewnøtter
*** Valnøtter

All mat er laget på samme kjøkken.